AKP'liler meclisi terk etti

AKP

Bir grup gazeteci de Başkan Pekel konuşurken salondan ayrıldı




Bandırma Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısında gergin anlar yaşandı. Toplantıda, Belediye Başkanı Sedat Pekel konuşurken, önce bir grup gazeteci, kısa bir süre sonra da AKP grubu salonu terk etti.

Mecliste, 2013 yılı mâli yılı târifesinin belirlenmesi hakkındaki Plân ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi sırasında söz alan AKP'li Eşref Kasapoğlu ve Mesut Tatlıdil, Sedat Pekel'in başkanlığındaki belediye yönetiminin çalışmalarını eleştirdi.

Eleştirilere yanıt veren Başkan Pekel'in konuşması sırasında önce bir grup gazeteci, salondan ayrıldı. Pekel'in konuşması sürerken, AKP İlçe Başkanı ve meclis üyesi Eşref Kasapoğlu'nun, konu dışına çıktığını öne sürerek, Pekel'e yerinden sözlü müdahalelerde bulunduğu dikkati çekti. Pekel'in, Sizin eleştirilerinizi sabırla dinledim, siz de beni dinleyin. Demokrasinin gereği budur” sözlerine, Kasapoğlu'nun, Biz, meclisi terk ediyoruz” demesinin ardından AKP grubu, meclisten toplu olarak ayrıldı.

Başkan Pekel, daha sonra yaptığı konuşmada, Bandırma'nın tarihinde ilk kez bir muhalefet partisi, medyasıyla birlikte salonu terk etmiştir” dedi.







sayim alkazak
7.11.2012 23:15:35
Böyle bir tepkiyi ilk kez duyuyorum. Bu konuyla ilgili geniş bir perspestik açıdan yazacağım Önder kardeşim. Olmaz böyle şey. Tepkinin de bir ölçüsü ve etik olan yanı vardır.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli